Дарина Негробова, 19 років. Friedrich-Wilhelms-Universität Bonn, Psychologie (Bachelor)

Добрий день, шановні майбутні студенти та батьки!

Хочу поділитися нашою історією про вступ та враженнями про співпрацю з освітнім агентством Вектор. В січні 2022 року наша донька закінчила М-курс штудієнколегу м. Нордхаузен та успішно склала іспити. Ми будували плани на вступ до університету та вдруге продовжили співпрацю з освітнім агентством Вектор (до цього мали успішний досвід, коли вступали до штудієнколегу). Але в життя нашої країни та наші плани втрутилася війна. І, здавалося, що мрія дитини відклалася на невизначений термін.

Складнощів було безліч. Починаючи від моральної складової та невизначеності до зачиненого консульства та заборони грошових валютних переказів за кордон. Ми розгубилися…

Але, дякуючи підтримці та професійним діям співробітників агентства Вектор після тривалої паузи в співпраці, складних роздумів, спільними зусиллями ми прийшли до нашої мети. Зараз Дарина – студентка Боннського універститету. Вивчає психологію.

Анастасія та Олександр (навіть в умовах дистанційної роботи) справилися на відмінно. Дякуємо їм за витримку, розуміння та професіоналізм.

Окрема подяка Максиму (представнику агентства в Німеччині) за фізичний супровід та особисту підтримку.

Тож, шановні, сміливо довіряйте здійснення своїх планів та мрій професіоналам агентства Вектор.
Перевірено досвідом!